Monday, 2 April 2012

BENGANGGGG!!

Malam ni memang betui2 aku bengang!!
kenapa depa MALASSS!! kenapa perangai depa ni macam BUDAK-BUDAK yang x matang?

OKAYYYY, akan aku story kannn....

MALAM ni, baru sebentar tadi~~

Aku start masak pukoi 9.30p.m td, aku masaklahhh Ayam sambai, sayuq masak sawi ngan teloq dadar, lepas da settle masak standard laaa dapuq da gerenti terabuq n berselerak bagai, 
Aku punya tugas juz masak jaaa, kalau da dok satu tempat n bersama kenalaa pandai2 bahagi kerja, I done my JOB u done ur JOB~~KANNNN

Kemudian aku panggil depa ni semua makan, pastu bole plak xda sorang pun nak respon ngan panggilan aku, ibarat aku bercakap ngan SPENDA HANYUT
Pastu bila aku da start angkat nasi , bawa pinggan baru laaa terhegeh-hegeh masing2 nak makan,, 

Makan da laaa bersepah, nasi kat sana n sini, itu aku xkesah laa kalau bersepah dengan harapan depa akan kemas semua sekali lepas da siap makan...

HARAPAN AKU PUNAH bila tgok, macam mana bersepah tuuu, macam tu juga laaa keadaan nya,  dengan KICAP kt lantai, periuk nasi xangkat, ~~ Pastu aku tgok kat SINKI bertakong ayaq , KUALI xbasuh, DAPUQ  xkemass lagi,

PASAI PAA DEPA NI?? TOLONGG LAAA BERFIKIRAN MATANG!! PADAHAL AKU PALING MUDA ANTARA MEREKA SEMUA NI!! XMALU KE
.... KALAU AKU TEGOQ KANG PANDAI PLAK NAK TARIK MUKAAA, SEMUA BNDA AKU NAK BUAT~~
PLEEZZZ BE MATURED

6 comments:

  1. biasa lah bila hidup ni, macam2 gelagat manusia kita jumpa...sabar jerk lah...

    *biasa gak alami perkara yg macam tu...huhu...

    p/s : kenapa 'About Me' di side bar tu ada dua???

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg bersabaq punnn~~ ehhh xda punnn

      Delete
  2. yeahhh matanglah kan kan... semua kita nak buat... tahu lah kita muda...fiza pun selalu kena mcm tu -.-'' btw ....sabar je lah...tapi kalo dah keterlaluan sgttt awk tegur je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sepertinya begitu laaa Fiza~~ nak kena tego depa ni

      Delete